Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось
      bcrielt.jpg

      У Комітеті з питань державного будівництва та місцевого самоврядування підготували до другого читання проект Закону про громадські організації

      9 грудня 2011, 10:58 коментарів: 1 переглядів: 4769

      Під час засідання увага учасників була зосереджена на питаннях, зокрема, надання юридичним особам можливості засновувати і бути членами громадських організацій, права громадських організацій діяти на всій території України, їхньої комерційної діяльності, питань навколо їх реєстрації тощо.

      До складу робочої групи, керівником якої є голова підкомітету з питань державного будівництва Василь Демчишен, увійшло 32 особи, зокрема, члени Комітету, представники органів державної влади, неурядових організацій, науковці, експерти. Особлива увага членів робочої групи приверталась до можливості врахування у тексті Рекомендації державам-членам стосовно правового статусу неурядових організацій у Європі, прийнятої Комітетом Міністрів Ради Європи 10 жовтня 2007 року.

      На думку учасників обговорення, метою розроблення законопроекту (реєстр. № 7262-1) є удосконалення законодавства України про об'єднання громадян шляхом приведення його у відповідність до міжнародних договорів України, а також визначення належних правових та організаційних основ реалізації права особи на свободу об´єднання, створення сприятливих умов для утворення і діяльності громадських організацій та розвитку громадянського суспільства в цілому.

      Як наголошують у секретаріаті Комітету, документ буде підготовлено для розгляду Верховною Радою у другому читанні під час поточної сесії.

       

      джерело:  http://portal.rada.gov.ua

      Обсуждение темы "Закон об общественных организациях" на сайте АСНУ: Убить общественное движение!!!! 

      Коментарі

      • Злыдень Сергей

        Злыдень Сергей Анатольевич

        9 грудня 2011 в 11:11

        Считаю не допустимым давать право объединения юридическим лицам, так как они созданы с целью получения прибыли. Следовательно объединения юр. лиц приведет к комерцилизации общественного движения.

        #